Leraar worden?

Word leraar in de regio Haaglanden 

Zit je in havo-5 of vwo-6 en denk je erover om een lerarenopleiding te volgen? Of heb je je al ingeschreven als student ? Kies dan voor de Opleidingsschool Haaglanden, een samenwerkingsverband van scholen voor voortgezet onderwijs in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar en Zoetermeer, en lerarenopleidingen in de omgeving. 
 
Goed begeleid traject

De scholen die in de Opleidingsschool Haaglanden samenwerken verzorgen het praktijkdeel van je lerarenopleiding. Ze bieden je een goed traject met uitstekende begeleiding.
 
Stagescholen

Binnen de Opleidingsschool Haaglanden kun je stage lopen op verschillende typen scholen. Vrijwel alle niveaus zijn vertegenwoordigd, van vmbo praktijkgericht tot en met gymnasium. Zo kun je je als leraar in opleiding veelzijdig ontwikkelen en word je een optimaal opgeleide, zelfverzekerde leraar die veel praktijkervaring heeft opgedaan.
 
Meerwaarde

De scholen waar je stage loopt houden nauw contact met je lerarenopleiding. Ze stemmen af wat (welke competentie) je wanneer leert. De OSH biedt uitstekende begeleiding en een eigen cursusprogramma die direct aansluiten op de praktijk, zoals Activerende Didactiek, Zorgleerlingen en Orde houden. Dat is dan ook de meerwaarde van de opleidingsschool.
 
Meer weten?

Ga naar de site van één van de OSH-scholen of neem contact op via het contactformulier.

Aanmelden
Aanmelden voor een stageplaats binnen de OSH kan via het stagebureau van je lerarenopleiding.
  

You are here