Contactpersoon:
Mary Scholten

p/a Werflaan 45
2725 DE Zoetermeer
T 079 330 66 66

Deelname opleidingsprogramma

Alle studenten in onze opleidingsschool volgen modules uit ons programmaboekje. Studenten van de HR volgen de verplichte modules uit de fase die correspondeert met hun studiejaar.
 
Sommige van deze modules worden twee keer aangeboden:
 
Jaar/fase 3
Om aansluiting met de lessen op de HR te garanderen volgen alle HR studenten uit jaar/fase 3 de tweede ronde van Activerende Didactiek (start op 11 maart). 
 
Jaar/fase 4 
HR studenten van jaar vier volgen de eerste ronde van Differentiatie. Een aantal studenten uit jaar vier hebben gemeld op excursie te zijn tijdens de eerste ronde. Hen wordt verzocht zich bij de tweede ronde aan te sluiten. Voor de HR studenten geldt dat zij automatisch worden ingeschreven voor de verplichte modules.
 
ICLON en SEC
Alle studenten van het ICLON en de SEC volgen op jaarbasis vijf modules naar keuze. Minoren volgen er minimaal twee. Voor deze studenten geldt dat ze zich in moeten schrijven via de link op de website.
 
Het opleidingsprogramma kenmerkt zich door een rijk aanbod en is zo samengesteld dat just-in-time learning mogelijk is, aangezien veel modules twee keer per jaar worden aangeboden. Voor meer informatie: kijk in het jaarprogramma, of neem contact op met de opleidingscoördinator van jouw school. 

 

You are here